top of page

În Tokyo a ieșit soarele

Updated: Oct 7, 2021

Cum arată o zi în cea mai populată zonă metropolitană din lume?


Cum te simți în orașul declarat nr. 1 din punct de vedere al experienței generale a turistului (confrom Trip Advisor), unde punctele forte au fost menționate ca fiind: sprijinul localnicilor, serviciile de taxi, serivciile de transport public, curățenia și viața de noapte?

Cum pot exista împreună aceste caracteristici: cea mai populată zonă să fie cea mai curată și cu cele mai bune servicii de transport public?

Cum este viața în țara-mamă a kaizen, cea care a dat viață la ceea ce astăzi numim Lean Management, probabil cel mai eficient mod de management cunoscut astăzi?

Gândurile mi-au fost amorțite puțin când, prin fereastra camerei de hotel, am zărit culoarea gri a cerului atunci când am deschis ochii.


Dar știi cum e … soarele și voia bună merg mână în mână … Probabil că mi-a plăcut așa de tare băutura cu gust de cereale pe care am primit-o la mic dejun (cea galbenă din cana albă), încât am reușit să atrag chiar și atenția soarelui :)

Acum la Tokyo este soare … iar eu îți spun grăbit "bună dimineața" și pornesc nerăbdător să explorez.


Pe curând!


 

Ai încercat Biblioteca digitală interactivă Lean | Gemba Partners? Găsești acolo materiale în limba română despre gândirea, metodologia și instrumentele Lean pentru îmbunătățire continuă. Ai 7 zile acces gratuit!

 

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page