top of page

5S - răspundem întrebrilor voastre

Updated: Oct 7, 2021Am primit întrebări foarte interesante pentru webinarul nostru de 5S - și atât de multe încât ne-am dat seama că timpul alocat abia ne-ar ajunge să vorbim numai noi. Însă, pentru că v-am invitat la un dialog, am hotărât să înregistrăm în avans răspunsurile la întrebări, iar în cadrul webinarului să discutăm cu fiecare dintre voi și să clarificăm eventualele aspecte rămase încă neacoperite.


Așadar, Ramona, Radu și pe alocuri Marius îți răspund la întrebare:


1. Cum coordonezi online un șantier 5S? Partea de feedback2. Stabilirea obiectivelor, rezistența la schimbare în procesul de menținere3. Instrumente de monitorizare 5S și îmbunătățirea disciplinei la toate nivelurile4. Eficientizare, optimizare5. Alocarea responsabililor pe 5S6. Cum se măsoară creșterea productivității prin implementarea 5S7. Cum se pot motiva oamenii să participe la implementare8. Cum îi putem convinge pe toți că 5S este un stil de viață sănător și benefic9. 5S în cadrul procesului ce mentenanță10. Susținere / menținere11. Cum să conduc o echipă și să aplic 5S. Cum cresc productivitate personală și a echipei12. Ce este diferit în abordarea altora față de abordarea mea


Mai ai întrebări? Neclarități? Folosește rubrica de comentarii și rămânem în legătură.

Pe curând!


 

Ai încercat Biblioteca digitală interactivă Lean | Gemba Partners? Găsești acolo materiale în limba română despre gândirea, metodologia și instrumentele Lean pentru îmbunătățire continuă. Ai 7 zile acces gratuit!

 

313 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page